Trainingsgroepen

Jeugd
Kinderen va. 6 jaar kunnen 2x per week trainen. De trainingen voor de jeugd zijn gericht op hardlopen in combinatie met technische atletieknummers.
De jeugd traint op maandag- en woensdagavond op Sportpark Het Midden in Vriezenveen.
In de zomerperiode (mei t/m augustus) traint de jeugd op woensdagavond op Het Lageveld in Wierden.
* In de schoolvakanties en op feestdagen is er geen training.

Volwassenen
De trainingen voor volwassenen zijn gericht op hardlopen.
De volwassenen trainen op maandag- en woensdagavond op Sportpark Het Midden in Vriezenveen en op zaterdagmorgen op Het Lageveld.
In de zomerperiode (mei t/m augustus) trainen de volwassenen op woensdagavond op Het Lageveld in Wierden.

De trainingsgroepen voor de volwassenen zijn als volgt ingedeeld:
Groep 1
Recreatieve en beginnersgroep: Deelnemers komen vooral trainen om te starten met hardlopen, in beweging te blijven en voor de gezelligheid. Maximale afstand 5 km.

Groep 2
Groep die 5 km aaneengesloten kan hardlopen en de ambitie heeft om 5 km rond 30 minuten te lopen.

Groep 3
Wedstrijd- en snelheidsgroep:  Deelnemers kunnen 5 km onder de 30 minuten lopen en hebben de ambitie om sneller te worden op de 5-10 km. Het is gewenst om 2x per week aanwezig te zijn en gezamenlijk toe te trainen naar wedstrijden, zodat er op het moment van de wedstrijd gepiekt kan worden.