Clinic Twenterandrun/ Wiezoloop

Elk jaar in februari start Atletiekvereniging Twenterand met een hardloopclinic op Het Lageveld. De hardloopclinic is dit jaar voor de 9e keer van start gegaan. 

De doelstelling voor beginners is om in ieder geval na 15 weken de Twenterandrun te kunnen lopen en een paar weken later de Wiezoloop.

Trainen met een ander doel kan natuurlijk ook een reden zijn om mee te doen. Tot de Nek in de Drek? Conditie verbeteren? Afvallen? Een nieuw persoonlijk record? Ontstressen? Strongsisterrun of strongmanrun? Lange afstand (halve marathon)? Techniek verbeteren? Of gewoon gezellig met z’n allen plezier hebben? Welk doel je ook nastreeft, het draait tijdens de clinic vooral om het samen sporten!

In de hardloopclinics is plaats voor iedereen. Jong en oud, dik en dun, ervaren sporters en absolute starters. Bij ons krijgt iedereen de mogelijkheid om in een eigen tempo het hardlopen op een verantwoorde manier onder de knie te krijgen! 

Tijdens de clinic leer je hoe je je conditie kunt verbeteren en uithoudingsvermogen kunt vergroten. De trainingen vinden plaats in groepen. Elke groep kent een eigen niveau met een eigen trainer. 

Meer informatie: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 
Agenda
In samenwerking met:
Banner
Banner