Gezocht: Jeugdtrainer (m/v) atletiek

Om verder te kunnen bouwen aan onze jeugdafdeling, is Atletiekvereniging Twenterand op zoek naar een jeugdtrainer (m/v) die ons team kan versterken.
De huidige groep bestaat uit ca. 15 pupillen in de leeftijd van 8-15 jaar en traint op maandag- en woensdagavond (winterperiode op donderdagavond) van 18.00-19.15 uur. De jeugd heeft de beschikking over een volledige atletiekbaan (grasbaan) en het trainingsmateriaal is onlangs vernieuwd. Dit samen biedt een goede basis voor de toekomst.

Ons team is op zoek naar een trainer (m/v) met ervaring in de atletiek als atleet en/of als trainer. Ook een leergierige en betrokken ouder/verzorger, studenten uit het sportonderwijs of een jeugdatleet die het leuk lijkt om de jonge atleten van de toekomst te begeleiden nodigen wij uit om te reageren.

In dit laatste geval wordt er gestart met een functie als assistent-trainer en biedt Atletiekvereniging Twenterand een opleiding aan via de Atletiekunie. De kosten hiervoor zal de vereniging voor haar rekening nemen.

Functieprofiel:
- Opleiding JAL, BBAT3 of verwante opleiding;
- ervaring als train(st)er en in staat om (met begeleiding) een trainingsplan op te stellen en deze op enthousiaste en positieve manier over te brengen op de jeugd;
- start functie per direct.

Vergoeding:
Vergoedingen zijn afhankelijk van ervaring en diploma's. Daarnaast wordt er trainerskleding verstrekt.

Ben jij enthousiast en heb je affiniteit met jeugd en atletiek? Lijkt het je leuk om training te geven en te groeien als trainer in een enthousiast team van trainers? Neem dan contact op met de trainerscoordinator van Atletiekvereniging Twenterand, Richard Kortenhoeven via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .