Atletiek Vereniging Twenterand

Train je ook met ons mee?

Kinderen va. 6 jaar kunnen 2x per week bij ons trainen. Deze trainingen zijn gericht op technische atletieknummers in combinatie met hardlopen.
De jeugd traint op maandag van 18.15-19.15 uur op de grasbaan -> Sportpark 't Twistveen, Zwembadlaan 7 in Westerhaar (ingang kofbalvereniging SDO) en op donderdag van 18.00-19.00 uur in de sporthal van Kulturhus De Klaampe in Westerhaar.
Wil je een keer meetrainen? Stuur dan een mail aan Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of kom eens langs tijdens één van de trainingen. Je mag natuurlijk ook een vriendje of vriendinnetje meenemen.

Volwassen kunnen 3x per week bij ons trainen. Deze trainingen zijn gericht op hardlopen. De volwassenen trainen op maandag van 19.15-20.45 uur en op woensdag van 19.15-20.45 uur op de grasbaan -> Sportpark 't Twistveen, Zwembadlaan 7 in Westerhaar. Op zaterdagochtend van 9.30-11.00 uur trainen de volwassenen op Het Lageveld, Vriezenveenseweg 57 te Wierden (parkeren op de reguliere parkeerplaats). 
De trainingen zijn toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden. Wil je een keer meetrainen? Kom dan eens langs tijdens één van de trainingen!

 

Clubkleding

Er zijn nog enkele stuks clubkleding op voorraad. Meer informatie vind je onder het tabje 'clubkleding' aan de linkerkant van de website.

 

Gezocht: Jeugdtrainer (m/v) atletiek

Om verder te kunnen bouwen aan onze jeugdafdeling, is Atletiekvereniging Twenterand op zoek naar een jeugdtrainer (m/v) die ons team kan versterken.
De huidige groep bestaat uit ca. 15 pupillen in de leeftijd van 8-15 jaar en traint op maandag- en woensdagavond (winterperiode op donderdagavond) van 18.00-19.15 uur. De jeugd heeft de beschikking over een volledige atletiekbaan (grasbaan) en het trainingsmateriaal is onlangs vernieuwd. Dit samen biedt een goede basis voor de toekomst.

Lees meer...

 

ZorgSaam Lopers Company sponsor AVT

Een mooie samenwerking tussen Atletiek Vereniging Twenterand en ZorgSaam Lopers Company is een feit! ZorgSaam Lopers Company ondersteunt AVT bij de hardloopclinics, de Lageveldlopen, de Valentijnscross én onze leden ontvangen een speciaal voordeel bij aankoop van nieuwe hardloopschoenen! ZorgSaam Lopers Company is vooral gespecialiseerd in het aanmeten van hardloop- en wandelschoenen en heeft daarnaast een uitgebreide collectie hardloopkleding en accessoires. www.zorgsaamloperscompany.nl

 
Agenda